torsdag 6 januari 2011

5 önskningar

En mammas 5 största önskningar (ja, efter en frisk och lycklig familj, fred på jorden och sådant viktigt tjafs förstås);

*Att få sitta på toaletten ifred UTAN att dörren skjuts upp 511 gånger, det ska sittas i knä samtidigt som man själv kissar, liten kid orsakar översvämning i handfat medan man bajsar, alla blöjor får liv och dras ut ur skåpet och mannen sticker in näsan och undrar över något...som vart hans glasögon eller kanske till och med huvudet är.

*Att kunna se en HEL film (helst en bra) kvällstid utan att ögonlocken klipper exakt 11 minuter in i filmen och man vaknar lagom till eftertexterna med mascara tillsammans med seg råtta i mungipan och svettig rygg.

*En ledig dag UTAN syskontjafs. Bråkabråkabästavännerbråkabråkabästavänner. Schizofreni är inte ett konstigt drag för en mamma.

*Att få läsa en bok (eller iallafall några sidor) IFRED.

*Att någon ANNAN (helst något gott och näringsriktigt) kommer på vad middagen ska bestå av.

2 kommentarer:

Vanilla sa...

Haha, kan det vara en idé att LÅSA toalettdörren kanske???

Malliga mamman sa...

Jo du Vanilla, det skulle man kunna tro...men då får man hålla stressflammorna i trim så att inte resten av lägenheten står i lågor, 1000 bitar eller med förrymda barn halvvägs nerför balkongräcket om man väljer att låsa. Är iofs möjligt att låsa in sig om Stora A är hemma, men inte ens då riskerar jag att mina hökögon missar någon förödande krissitutation. Jag tror nog att t.o.m. grannarna har hört eller kanske sett mina toabesök sommartid då både toadörr samt ytterdörr står öppet för våra liv. Inte fräscht. Men nödvändigt. :-)