lördag 5 februari 2011

Musiklyssningen

Sedan vi fick våra kids, så har vår musiklyssning legat lite på is. Det har mestadels blivit hits som Prästens lilla kråka, Madicken-visan och inte att förglömma alla kids favvolåt - Manboy. Det finns egentligen inget mer upplyftande och lyckopiller-akigt som att sätta på sin favoritmusik på högsta volym. Lycka som glömts bort en smula, när man har haft sussande knyten att ta hänsyn till och annat att tänka på. Det har kommit i skymundan helt enkelt.
Idag fick jag ett anfall och satte på musiken på max och kände den där välbekanta musikvideo-stämningen infalla sig. Sedan att jag hade 2 vilda tjejer att dansa runt med sänkte inte stämningen direkt. Headbangningen har nått nya höjder från och med idag.
Med musik blir allt mycket bättre.

1 kommentar:

Stora A sa...

Man får inte glömma matlagnings-musiken. Stora A till söta S och lilla A de lagar mat - "Vi har glömt något va?". Barnen svarar - "Hårdrock!!!". (Eller som lilla A säger: Hålock.) Stora A, Söta S och Lilla A:s favoriter då? När det gäller matlagnings-hårdrock är det Edguy och Place Vendôme som gäller!